Κηπουρική


Φροντίζω και μαθαίνω με τη δικιά μου γλαστρούλα!


Τα παιδιά τα οποία ζουν στη πόλη έχει παρατηρηθεί πως βιώνουν έντονο άγχος και στρες λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης. Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι εντυπωσιακά και προτρέπουν τα παιδιά αλλά και τους ενήλικές να αυξήσουν την επαφή τους με τη φύση και με κάτι ζωντανό καθώς μειώνει τη πίεση του αίματος , τους καρδιακούς παλμούς και τη κορτιζόλη , δηλαδή την ορμόνη του στρες.

Ο στόχος του προγράμματος Φροντίζω και μαθαίνω με τη δικιά μου γλαστρούλα του School Events είναι να διδάξουμε στα παιδιά να αγαπήσουν τη κηπουρική και να κατανοήσουν έννοιες της οικολογίας , όπως η ανακύκλωση και να αποκτήσουν περιβαντολογική συνείδηση. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα τα παιδιά λαμβάνουν την ικανοποίηση ότι φροντίζουν κάτι δικό τους, παρατηρούν τον κύκλο ζωής των φυτών μέσα από τη δική τους ματιά και αναπτύσσουν χαρακτηριστικά και δεξιότητες, όπως υπευθυνότητα και η αυτοπεποίθηση


Όλα τα παιδιά θα φύγουν από αυτό το πρόγραμμα με τη δικιά τους γλαστρούλα την οποία θα πρέπει να τη φροντίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δοθούν.

Διασκεδάστε Μαζί Μας


6985578837