Παιδικά Πάρτι – Χοροεσπερίδες

Η γνώση και εμπειρία μας στην ψυχαγωγία των παιδιών, βοηθάει στην κατανόηση των αναγκών όσων αφορά την οργάνωση και υλοποίηση Party του παιδιού σας ή του σχολείου σας, ώστε να μείνει αξέχαστη κάθε ξεχωριστή στιγμή!

Έχουμε δημιουργήσει προγράμματα ψυχαγωγίας τόσο των παιδιών όσο και των καθηγητών - γονέων τους με την βοήθεια προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων!


Παιδικά Πάρτι


Έχει γενέθλια το παιδί σας;

Θέλετε να κάνετε ένα Party που θα του μείνει αξέχαστο;

Η ομάδα του School Εvents θα χαρεί πολύ να γιορτάσει μαζί σας τα γενέθλια του παιδιού σας! Η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη και πανέτοιμη να διασκεδάσει, τους εορτάζονες και τους φίλους τους, στις εγκαταστάσεις μας ή ακόμα και στον δικό σας χώρο!!

Στα παιδικά μας party μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς στις δραστηριότητες όπως: το ποδόσφαιρο, το Βόλεϊ, ο χορός και το Καραόκε!

Επιλέγοντας εμάς δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα καθώς αναλαμβάνουμε μεταξυ άλλων τις υπηρεσίες catering και φυσικά το πρωταγωνιστή της μέρας …. την τούρτα γενεθλίων!!!

Δραστηριότητες

Και πολλά άλλα!!!

Χοροεσπερίδες


Οι μαθητές είναι γνωστό ότι αναζητούν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης μαζί με τους συμμαθητές τους. Το School Events περιέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διοργάνωσης Χοροεσπερίδων - Σχολικών χορών (εντός Αττικής) Οι πιο ολοκληρωμένες και πρωτότυπες Σχολικές Χοροεσπερίδες δημιουργούν ξεχωριστές στιγμές… στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για μία ζωή! Φωτορυθμικά, συστήματα καπνού, πολλά παιχνίδια - δραστηριότητες που θα συμμετέχουν μαθητές και συνοδοί!!!

Δραστηριότητες

Και πολλά άλλα!!!


Διασκεδάστε Μαζί Μας


6985578837