Σχολικές Εκδρομές Νηπιαγωγείο Δημοτικό

Αγγειοπλαστικη

Level 1

Σχολικές εκδρομές Νηπιαγωγείο & Δημοτικού τάξεων  Α, Β

Στις σχολικές εκδρομές δημοτικού  τα παιδιά των τάξεων Α & Β Δημοτικού θα διασκεδάσουν  με παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία τους. Είναι εύκολα στη κατανόηση, διασκεδαστικά και πρωτόγνωρα. Τα παιδιά θα μάθουν τη σημασία του να συνεργάζεσαι και να επικοινωνείς με τον φίλο / συμπαίκτη σου.

Τί κάνει όμως ξεχωριστές τις σχολικές εκδρομές δημοτικού του school events;

Κάθε παιδί σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθει να χειρίζεται τον πηλό και στο τέλος της ημέρας θα πάρει μαζί του το δημιούργημα του!

Τα παιδιά θα σχηματίσουν μια ομάδα μικρών εξερευνητών και θα πρέπει να βρουν μέσα στον χώρο που βρίσκονται όλα τα αυγά δεινοσαύρων. Μόλις τα βρουν θα πρέπει να τα  ανοίξουν με τα ειδικά εργαλεία ανασκαφών. Στη συνέχεια θα πρέπει να αναγνωρίσουν το είδος δεινοσαύρου που ανακάλυψαν.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους  τη δικιά τους γλαστρούλα την οποία θα πρέπει να τη φροντίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δοθούν.

Τα παιδιά λαμβάνουν την  ικανοποίηση ότι φροντίζουν κάτι δικό τους. Παρατηρούν τον κύκλο ζωής των φυτών μέσα από τη δική τους ματιά και αναπτύσσουν χαρακτηριστικά και δεξιότητες, όπως υπευθυνότητα και η αυτοπεποίθηση

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις τους γύρω από τα αθλήματα. Καθώς θα έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με τη Σκοποβολή και το Χόκεϊ επι χόρτου κα. Είναι σημαντικό τα παιδιά σε αυτή τη ηλικία να έχουν ερεθίσματα με πρωτόγνωρα για εκείνα αθλήματα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Εκδήλωση ενδιαφέροντος | Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο

  Level 2

  Σχολικές εκδρομές δημοτικού τάξεων Γ & Δ 

  Σε αυτό το επίπεδο τα παιδιά των τάξεων Γ & Δ Δημοτικού θα ασχοληθούν με:

  • «Μαθαίνω να κινούμαι στους Δρόμους» . Ένα πρόγραμμα Οδικής Παιδείας και ασφάλειας. Τα παιδιά θα συμμετέχουν στη ειδικά διαμορφωμένη πίστα με σήματα του ΚΟΚ ως πεζοί και ως οδηγοί με αυτοκινητάκια με πετάλι.
  • «Χέρια στο Πηλό» .Κάθε παιδί σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθει να χειρίζεται τον τροχό της κεραμικής. Και στο τέλος της ημέρας θα πάρει μαζί του το δημιούργημα του!
  • Κηπουρική. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους τη δικιά τους γλαστρούλα πυ φύτεψαν τα ίδια τους σπόρους. Θα πρέπει να φροντίσουν  της γλάστρα σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους δοθούν. Τα παιδιά λαμβάνουν την  ικανοποίηση ότι φροντίζουν κάτι δικό τους, παρατηρούν τον κύκλο ζωής των φυτών μέσα από τη δική τους ματιά. αναπτύσσοντας έτσι χαρακτηριστικά και δεξιότητες, όπως υπευθυνότητα και η αυτοπεποίθηση
  • Παιχνίδια όπου η αποτελεσματική συνεργασία κάθε ομάδας θα είναι απαραίτητη για να φτάσουν στη νίκη.
  • Με αθλήματα όπως είναι η Ξιφασκία , το ποδόσφαιρο , η Zumba kids,  το Volley και το Ποδόσφαιρο με φουσκωτή στολή.
  κυκλοφοριακή παιδεία στις σχολικές εκδρομές δημοτικού school events
  Σχολικές εκδρομές δημοτικού οακα

  Level 3 

  Σχολικές εκδρομές δημοτικού τάξεων Ε & Στ

  Στο τελικό επίπεδο του Δημοτικού οι μαθητές θα συμμετέχουν σε ένα σύντομο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα την Οδική Παιδεία .

  Αμέσως μετά τα παιδιά των τάξεων Ε και Στ θα  διασκεδάσουν με πολύ χορό, μουσική, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, Badminton κ.α.